- Αναρτήθηκαν οι παρουσιάσεις του προπτυχιακού μαθήματος Διατροφικής Αξιολόγησης ... Περισσότερα


 

 

 

 

 1999

page

Jackson KG, Zampelas A, Knapper JME, Culverwell CC, Wright JW, Gould BJ, Williams CM. Lack of influence of test meal fatty acid composition on the contribution of intestinally-derived lipoproteins to postprandial lipaemia. Br J Nutr 1999;81:51-7. 

Lovegrove JA, Jackson KG, Murphy MC, Brooks CN, Zampelas A, Knapper JME, Wright JW, Gould BJ, Williams CM. Markers of intestinally-derived lipoproteins: Application to studies of altered diet and meal fatty acid compositions. Nutr Metab Cardiovasc Dis 1999;9:9-18.

Williams CM, Knapper JME, Webb D, Brookes CA, Zampelas A, Tredger JA, Wright J, Meijer G, Calder PC, Yaqoob P, Roche H, Gibney MJ. Cholesterol reduction using manufactured foods high in monounsaturated fatty acids, a randomised cross over study. Br J Nutr 1999;81:439-46.

 


 

 

Το νερό και γενικότερα η κατανάλωση υγρών είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του οργανισμού μας. 
Το νερό μεταφέρει θρεπτικά συστατικά και αποβάλλει τις άχρηστες ουσίες από το σώμα. Βοηθά, επίσης, στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

Περισσότερα


 

 

Τα μικροστοιχεία του πράσινου τσαγιού αποτελούν μια «φυσιολογική» ασπίδα του οργανισμού, απέναντι σε μιά πλειάδα χρονίων παθήσεων.
Οι παθήσεις αυτές, εν πολλοίς, σχετίζονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής

 

Περισσότερα


 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

 

Δελτία Τύπου

Επιστημονική Ημερίδα: Η σημασία της ενυδάτωσης για τη σωματική και νοητική υγεία
Περισσότερα ...

ΛΙΠΑΡΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
Περισσότερα ...

Το πράσινο τσάι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
Περισσότερα ...

 

 

designed & developed by inforison