- Αναρτήθηκαν οι παρουσιάσεις του προπτυχιακού μαθήματος Διατροφικής Αξιολόγησης ... Περισσότερα


 

 

 

 

 2003

page

Jackson KG, Knapper-Francis JM, Morgan LM, Webb DH, Zampelas A, Williams CM. Exaggerated postprandial lipaemia and lower postheparin lipoprotein lipase activity in middle-aged men. Clin Sci 2003;105:457-66.

Magkos M, Arvaniti F, Zampelas A. Organic food: nutritious food or food for thought? A review of the evidence. Int J Food Sci Nutr 2003; 54:357-71.

Matsingou T.C, Petrakis Ν, Kapsokefalou M, Salifoglou A. Antioxidant activity of organic extracts from aqueous infusions of sage. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2003; 51: 6696-6701.

Magkos F, Arvaniti F, Zampelas A. Putting the safety of organic food into perspective. Nutr Res Rev 2003;16:211-21.

Rallidis L, Paschos G, Liakos GK, Velissaridou AH, Anastasiadis G, Zampelas A. Dietary a-linolenic acid decreases C-reactive protein, serum amyloid and interleukin-6 in dyslipidaemic patients. Atherosclerosis 2003;167:237-42.

Zampelas A, Paschos G, Rallidis L, N Yiannakouris. Linoleic acid to a-linolenic acid ratio: from clinical trials to inflammatory markers of coronary artery disease. World Rev Nutr Diet 2003;92:92-108.

 


 

 

Το νερό και γενικότερα η κατανάλωση υγρών είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του οργανισμού μας. 
Το νερό μεταφέρει θρεπτικά συστατικά και αποβάλλει τις άχρηστες ουσίες από το σώμα. Βοηθά, επίσης, στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

Περισσότερα


 

 

Τα μικροστοιχεία του πράσινου τσαγιού αποτελούν μια «φυσιολογική» ασπίδα του οργανισμού, απέναντι σε μιά πλειάδα χρονίων παθήσεων.
Οι παθήσεις αυτές, εν πολλοίς, σχετίζονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής

 

Περισσότερα


 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

 

Δελτία Τύπου

Επιστημονική Ημερίδα: Η σημασία της ενυδάτωσης για τη σωματική και νοητική υγεία
Περισσότερα ...

ΛΙΠΑΡΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
Περισσότερα ...

Το πράσινο τσάι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
Περισσότερα ...

 

 

designed & developed by inforison